Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 2 – Maart 2020

Nieuwsbrief inzake preventieve maatregelen coronavirus maart 2020Vanwege het toenemend aantal besmettingen in Noord Brabant meent Wilton Family Office het advies/verzoek

Lees meer

Nieuwsbrief – Januari 2018

Graag wensen wij u te informeren over een aantal recente ontwikkelingen binnen Wilton Family Office. Zoals u ongetwijfeld weet wordt de financiële sector gekenmerkt door toenemende regelgeving. Mifid II (Markets in Financial Instruments Directive) en GDPR (General Data Protection Regulation) zijn hiervan de belangrijkste voorbeelden. Wij realiseren ons dat de hierbij behorende formaliteiten bij u mogelijkerwijs vragen kan opleveren. Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om deze processen voor u zo goed mogelijk te stroomlijnen
Daarnaast is ons kantoor ook het afgelopen jaar verder gegroeid. Na de komst van Hans de Kinderen zijn ook Jaap Rijbergen en Roland Bezemer ons team komen versterken. Roland is al jarenlang statutair directeur en zal zich nu ook gaan bezighouden met de verdere optimalisering van het beleggingsproces binnen ons kantoor.

Daarnaast hebben wij zeer recent een Raad van Advies in het leven geroepen. Wij hebben Sjoerd de Vries bereid gevonden om als voorzitter zitting te nemen in dit orgaan. Hij zal het management ondersteunen vanuit zijn veeljarige ervaring als Senior Finance Executive, onder andere als financieel bestuurder van Exxon Mobil Benelux en Groep Treasurer van Arcelor Mittal. Sjoerd was daarnaast jarenlang voorzitter van de beleggingscommissie van een ondernemingspensioenfonds.
In het kader van volledige transparantie willen wij u ook op de hoogte brengen dat Hans Wilton benoemd is als lid van de Raad van Commissarissen van The Blue Fund SICAV. Het betreft hier een bezoldigde functie. Wij hebben dit onderwerp intern besproken met onze compliance officer en besloten dat Hans zich afzijdig zal houden bij alle belleggingsbeslissingen binnen ons kantoor met betrekking tot The Blue Fund SICAV.

In onze voortdurende zoektocht naar kostenoptimalisatie kunnen wij u mededelen dat per 1 januari jl. de tarieven, die onze depotbank Insinger Gilissen in rekening brengt, verder zijn verlaagd. Vertrouwende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, tekenen wij.

Met vriendelijke groet,

Wilton Family Office

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *