Wilton Family Office

Vermogen is er om u te dienen. U beschikt erover, hebt de verantwoordelijkheid en wellicht ook de zorgen. Hoe behaalt u nu een optimaal resultaat uit uw vermogen? Als Family Office benaderen wij deze vraagstukken vanuit meerdere perspectieven. Op basis van een integrale werkwijze komen wij tot een plan van aanpak. Hiermee brengen wij de vaak complexe vraagstukken terug tot de essentie. Wat bereikt u hiermee? Op deze manier krijgt u meer grip, inzicht en overzicht over uw familievermogen. Een waardevol perspectief.

Waardevol

Wilton is een Multi Family Office met vestigingen in Breda en Luxemburg. Voldoende groot voor scherpe, deskundige analyses en klein genoeg voor een warme betrokkenheid bij en een oprechte interesse in onze klanten. Wij begeleiden en adviseren een aantal vermogende families, instituten en verenigingen. Concreet assisteren en adviseren wij hen bij de structurering, aansturing en invulling van de verschillende vermogensbestanddelen. Aan de hand van een gedisciplineerd proces dragen wij bij in het nemen van de juiste beslissingen om zodoende de continuïteit van het familievermogen te borgen.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening?
Stuur ons een email met uw vraag en wij helpen u graag verder.

Hans Wilton

Hans Wilton is partner/statutair directeur en verantwoordelijk voor de Family Office services. Voorafgaand was hij lid van de directie van The IBUS Company, een assetmanager op het gebied van internationale vastgoedbeleggingen. Daarvoor heeft Hans acht jaar lang voor Theodoor Gilissen Bankiers N.V. gewerkt, waarvan hij de laatste vier jaar verantwoordelijk was voor het opstarten van Theodoor Gilissen Bank in België. Hans heeft de opleiding Executive Master of Real Estate afgerond aan de School for Business and Society, TIAS.Hans is een ondernemer in hart en nieren. Open, betrokken en bevlogen. Hij koestert zijn klanten en grijpt graag nieuwe kansen aan.

Arne van der Ent

Arne van der Ent is als partner verantwoordelijk voor de activiteiten in Luxemburg. Arne heeft veel internationale ervaring opgedaan in onder andere Zwitserland en Luxemburg. Hij werkte daar twintig jaar voor twee onafhankelijke vermogensbeheerders. Arne is gespecialiseerd in het opzetten, structureren en beheren van familiale beleggingsfondsen. Gedreven als hij is, regelt hij graag alles voor zijn klanten.

Caroline de Feijter

Caroline de Feijter is als partner verbonden aan Wilton Family Office. Met haar langdurige internationale ervaring binnen zowel corporate als private banking heeft Caroline veel kennis over het beheren van vermogen, investeren en ondernemen in Nederland en België. Caroline biedt families de mogelijkheid om hun vermogen in vertrouwen te laten beheren en heeft een tomeloze inzet om voor families de zaken goed te regelen.

Paul de Kroon

Paul de Kroon is partner bij Wilton. Voorheen was Paul als private wealth manager verantwoordelijk voor de integrale advisering van vermogende particuliere relaties en ondernemers. Vermogensstructurering en vermogensbeheer waren hierbij zijn specifieke aandachtsgebieden. Hij is gecertificeerd financieel planner (FFP) en staat bij het Dutch Securities Institute (DSI) geregistreerd als senior beleggingsadviseur. Paul is niet alleen een fanatieke tennisser, maar loopt hard om doelstellingen van ‘zijn families’ te realiseren.

Peter Bijlstra

Peter heeft in meer dan 25 jaar zijn expertise opgebouwd in de financiële markten. Hij was de afgelopen 10 jaar directeur Vermogensbeheer en partner bij een gerenommeerd vermogensbeheerder. Hij heeft een passie voor economie en voor zowel publieke- als private financiële markten. In zijn vrije tijd geniet Peter van zijn partner en twee kinderen en is hij graag op de golfbaan te vinden.

Frank Sickman

Frank Sickman is als partner verbonden bij Wilton. Opgegroeid in een ondernemersfamilie, kent hij de waarde van onafhankelijk advies en vertrouwen maar al te goed. Voorheen heeft Frank zes jaar families begeleid bij een Europese Asset Manager. Frank heeft een passie voor sport en familiewaarden draagt hij hoog in het vaandel.

Inez Visser

Inez bouwt voort op een stevig fundament opgedaan in financiële & commerciële functies in de bancaire sector. Inez is verantwoordelijk voor de backoffice en administratieve ondersteuning. Voor haar staat klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel, ze is oplossingsgericht, energiek, sociaal en gedreven.

Leonie van der Zee

Leonie heeft ruime ervaring in de financiële sector, zij heeft zich o.a. professioneel ontwikkeld bij de Rabobank op zowel de afdeling Private Banking en Beleggingen. Leonie is verantwoordelijk voor de backoffice en de administratieve ondersteuning van de directie. Zij werkt graag voor en met mensen en staat dus graag voor iedereen klaar, proactief, gemotiveerd en buitengewoon betrokken.

Sjoerd de Vries

Sjoerd de Vries is lid van de Raad van Advies van Wilton Family Office. Hij ondersteunt het management vanuit zijn veeljarige ervaring als senior finance executive, onder andere als financieel bestuurder van Exxon Mobil Benelux en Groep Treasurer van Arcelor Mittal. Ook was hij jarenlang voorzitter van de beleggingscommissie van een ondernemingspensioenfonds. Sjoerd is thans actief als consultant financiële strategie en risicomanagement bij Kinetic Consulting Ltd in Geneve en als commissaris.

Michiel Krauss

Michiel Krauss is thans werkzaam als managing director van Skagen Nederland en verbonden als adviseur aan Wilton Family Office. Hij is primair verantwoordelijk voor een Nederlandse ondernemersfamilie.

Dick Kuijper

Dick Kuijper heeft jarenlange ervaring op het gebied van Finance & Control. Binnen ons team ligt zijn expertise op het gebied van financiële/administratieve dienstverlening en rapportages. Duidelijkheid, operationeel, verbinden en enthousiasme kenmerken zijn persoonlijkheid.

Dominique van Hilten

Dominique van Hilten is als adviseur verbonden aan Wilton Family Office. Zij is primair verantwoordelijk voor enkele families. Dominique heeft door haar MBA van de Universiteit van Geneve en EMBA van Carnegie Mellon een groot internationaal netwerk. Open en gedreven zoekt ze exclusieve investeringsmogelijkheden die niet voor iedereen beschikbaar zijn. Dominique is programmadirecteur van de Amsterdam Private Equity Association APEC en penningmeester voor de Female Cancer Foundation.

Marina van Oostayen

Marina is een ervaren officemanager. Ze heeft ervaring opgedaan in P&O, facilitair management, ICT coördinatie en Arbo. Ze is een gedreven professional en bij haar werkzaamheden staan een open blik, communicatieve vaardigheden, improvisatievermogen en oplossingsgerichtheid centraal.