Wilton Family Office

Vermogen is er om u te dienen. U beschikt erover, hebt de verantwoordelijkheid en wellicht ook de zorgen. Hoe behaalt u nu een optimaal resultaat uit uw vermogen? Als Family Office benaderen wij deze vraagstukken vanuit meerdere perspectieven. Op basis van een integrale werkwijze komen wij tot een plan van aanpak. Hiermee brengen wij de vaak complexe vraagstukken terug tot de essentie. Wat bereikt u hiermee? Op deze manier krijgt u meer grip, inzicht en overzicht over uw familievermogen. Een waardevol perspectief.

Waardevol

Wilton is een Multi Family Office met vestigingen in Breda en België. Voldoende groot voor scherpe, deskundige analyses en klein genoeg voor een warme betrokkenheid bij en een oprechte interesse in onze klanten. Wij begeleiden en adviseren een aantal vermogende families, instituten en verenigingen. Concreet assisteren en adviseren wij hen bij de structurering, aansturing en invulling van de verschillende vermogensbestanddelen. Aan de hand van een gedisciplineerd proces dragen wij bij in het nemen van de juiste beslissingen om zodoende de continuïteit van het familievermogen te borgen.

Ons team

Adrianne van Vliet

Angélique Buijsen

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening?
Stuur ons een email met uw vraag en wij helpen u graag verder.

Hans Wilton

Hans Wilton is partner/statutair directeur en verantwoordelijk voor de Family Office services. Voorafgaand was hij lid van de directie van The IBUS Company, een assetmanager op het gebied van internationale vastgoedbeleggingen. Daarvoor heeft Hans acht jaar lang voor Theodoor Gilissen Bankiers N.V. gewerkt, waarvan hij de laatste vier jaar verantwoordelijk was voor het opstarten van Theodoor Gilissen Bank in België. Hans heeft de opleiding Executive Master of Real Estate afgerond aan de School for Business and Society, TIAS.Hans is een ondernemer in hart en nieren. Open, betrokken en bevlogen. Hij koestert zijn klanten en grijpt graag nieuwe kansen aan.

Arne van der Ent

Arne van der Ent heeft veel internationale ervaring opgedaan in onder andere Zwitserland en Luxemburg. Hij werkte daar twintig jaar voor twee onafhankelijke vermogensbeheerders.

Arne is gespecialiseerd in het opzetten, structureren en beheren van familiale beleggingsfondsen. Gedreven als hij is, regelt hij graag alles voor zijn klanten.

Paul Cortvriendt

Paul Cortvriendt is als partner verbonden aan Wilton Family Office. Voorheen was Paul werkzaam bij diverse grootbanken in Nederland in het segment Private Banking en Wealth Management. Hij was verantwoordelijk voor de integrale advisering van vermogende particuliere relaties en ondernemers in Nederland en België. Paul heeft veel kennis over het beheren en structureren van vermogen en is altijd op zoek naar de beste oplossing voor zijn klant. Loyaliteit, inzet, sociaal en no-nonsense kenmerken zijn persoonlijkheid. Hij is Master of Financial Planning en is DSI gecertificeerd. Paul is een gepassioneerd tennisser en dezelfde passie heeft hij ook voor zijn klanten.

Paul de Kroon

Paul de Kroon is partner bij Wilton. Voorheen was Paul als private wealth manager verantwoordelijk voor de integrale advisering van vermogende particuliere relaties en ondernemers. Vermogensstructurering en vermogensbeheer waren hierbij zijn specifieke aandachtsgebieden. Hij is gecertificeerd financieel planner (FFP) en staat bij het Dutch Securities Institute (DSI) geregistreerd als senior beleggingsadviseur. Paul is niet alleen een fanatieke tennisser, maar loopt hard om doelstellingen van ‘zijn families’ te realiseren.

Inez Visser

Inez bouwt voort op een stevig fundament opgedaan in financiële & commerciële functies in de bancaire sector. Inez is verantwoordelijk voor de backoffice en administratieve ondersteuning. Voor haar staat klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel, ze is oplossingsgericht, energiek, sociaal en gedreven.

Leonie van der Zee

Leonie heeft ruime ervaring in de financiële sector, zij heeft zich o.a. professioneel ontwikkeld bij de Rabobank op zowel de afdeling Private Banking en Beleggingen. Leonie is verantwoordelijk voor de backoffice en de administratieve ondersteuning van de directie. Zij werkt graag voor en met mensen en staat dus graag voor iedereen klaar, proactief, gemotiveerd en buitengewoon betrokken.

Sjoerd de Vries

Sjoerd de Vries is lid van de Raad van Advies van Wilton Family Office. Hij ondersteunt het management vanuit zijn veeljarige ervaring als senior finance executive, onder andere als financieel bestuurder van Exxon Mobil Benelux en Groep Treasurer van Arcelor Mittal. Ook was hij jarenlang voorzitter van de beleggingscommissie van een ondernemingspensioenfonds. Sjoerd is thans actief als consultant financiële strategie en risicomanagement bij Kinetic Consulting Ltd in Geneve en als commissaris.

Michiel Krauss

Michiel Krauss is thans werkzaam als managing director van Skagen Nederland en verbonden als adviseur aan Wilton Family Office. Hij is primair verantwoordelijk voor een Nederlandse ondernemersfamilie.

Adrianne van Vliet

Adrianne van Vliet is als directielid en CIO verantwoordelijk voor de beleggingsportefeuille en heeft jarenlange ervaring binnen asset management. Ze is zeven jaar actief geweest als portfolio manager aandelen en vervolgens meerdere jaren als Investor Relations Officer bij onder andere KPN. Adrianne heeft haar Master Finance & Investments afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Nuchter, analytisch en grondig. Met deze eigenschappen zorgt ze voor een gedegen beleggingsbeleid.

Britt Verheyen

Britt heeft bancaire ervaring opgedaan, zowel in financieel-commerciële als administratieve functies. De laatste jaren werkte zij voor een gekende, Europese Vermogensbeheerder. Britt is medeverantwoordelijk voor de backoffice en administratieve ondersteuning.  Integriteit, respect, vertrouwen en klanttevredenheid zijn voor haar geen loze woorden, maar kernwaarden waar ze naar streeft.

Angélique Buijsen

Angélique is sinds april 2023 mede verantwoordelijk voor backoffice en administratieve ondersteuning. Daarvoor heeft zij ruim 20 jaar ervaring opgedaan als ondersteuner in de advocatuur en vervolgens een aantal jaren als trajectmanager hypotheken.

Zij is gemotiveerd, integer en positief ingesteld.

Adrianne van Vliet

Adrianne van Vliet is board member and as CIO responsible for the investment portfolio. She has many years of experience in the asset management industry. For seven years she was active as portfolio manager equities and subsequently multiple years as investor relations manager. Adrianne has completed the Master Finance & Investments at the Erasmus University Rotterdam. Matter of fact, analytical, and thorough. With these qualities, she ensures a solid investment policy.